Toronto Maple Leafsistä pois potkitun Mike Babcockin ex-pelaajat ovat viime päivinä tulleet ryminällä ulos kaapista kertomaan mestarivalmentajan edesottamuksista ja entisissä pelaajissaan herättämästä suoranaisesta inhosta.

Uusimpana omat kommenttinsa julkisuuteen laukoi miehen alaisuudessa Detroit Red Wingsissä pelannut puolustaja Carlo Colaiacovo. Käsitys Babcockista ihmisenä alkaa totisesti muovautua melko karuksi.

– Pelasin hänen alaisuudessaan vain puolisen kautta, mutta ymmärrän, miksi ihmiset kutsuvat häntä pahaksi kaveriksi. Detroitissa pelasin kavereidensa kanssa jotka vihasivat häntä. Joka vuosi joukkueen johtajat Detroitissa yrittivät savustaa hänet ulos, mutta GM Kenny Holland ei edes harkinnut asiaa koska tiesi, mitä saa häneltä valmentajana, ex-puolustaja kertoo TSN:lle.

– Babcock käytti pelkoa ja epävarmuutta, en tiedä oliko se motivointikeinona, mutta ainakin strategiana pelaajiinsa. Ehkä se toimi joskus, mutta nykyisen sukupolven kanssa sekä pelin muuttuessa…

– Kun tein sopimuksen Detroitiin, suurin syy oli haluni pelata Red Wingsissä, mutta olin myös todella huolissani Babcockin alaisuuteen joutumisesta. Se, mitä hänen alaisuudessaan pelanneet pelaajat olivat kertoneet, kuinka hän ei ole hyvä persoona, kuinka hän ei kunnioita pelaajia, kuinka hän nostaa pelaajia tikun nokkaan tai tekee heistä varoittavia esimerkkejä… Jos puhut pelaajien kanssa jotka ovat pelanneet hänelle, kuulet aina samat sanat: hyvä valmentaja, mutta todella, todella kyseenalainen kaveri menettelytavoiltaan, ex-pakki niputtaa.

LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Toimittaja paljastaa: nämä pelaajat Mitch Marner nimesi Toronton laiskimmiksi Babcockin kyseenalaiselle listalle

Nyt puhuu Mike Babcock: Perustelee näin halpamaista temppuaan Mitch Marneria kohtaan!

NHL:ssä muhii outo kohu: Mike Babcock antoi kiusallisen tehtävän Mitch Marnerille – nyt puhuu Maple Leafs -supertähti itse!

Lähde: Toronto etsii uutta maalivahtia – loistavan alkukauden pelannut kanadalainen korvaamassa Kasimir Kaskisuon?