Kiekkomaailmassa nousi maanantaina ihmeellinen kohu, kun Toronto Sun -lehden toimittaja Terry Koshan jakoi tarinansa Mike Babcockin ajasta Torontossa.

– Babcock oletetusti kysyi yhdeltä Leafsin tulokkaalta listaa joukkueen pelaajista alkaen kovimmasta työntekijästä ja päättyen niihin, joilla ei ole vahva työmoraali. Tulokas teki niin, koska ei halunnut suututtaa valmentajaa, mutta hän oli kauhistunut, kun Babcock kertoi pelaajille, kuka oli saanut huonoimman arvion, Koshan kirjoitti artikkelissaan.

The Athletic -lehti osasi kertoa myöhemmin, että kyseinen pelaaja oli Maple Leafsin hyökkääjä Mitch Marner.

Nyt aiheeseen on ottanut kantaa myös itse Marner.

– Se oli iso juttu tulokaskauttaan pelaavalle pelaajalle. En oikeasti tiennyt mitä ajatella. Olin kuitenkin onnekas, kun minulla oli muitakin ensimmäistä kauttaan NHL:ssä viettäviä jätkiä joukkueessa, joten olimme todella tiivis ja hyvin koottu ryhmä. Se oli onnekas tilanne, kanadalaistähti kertoi TSN:lle aiheesta selvästi kiusaantuneena.

– Se oli vain todella yllättävää. Olin vain onnekas, että jätkät olivat puolellani – kukaan ei ottanut siitä itseensä, koska he tiesivät, että asia ei riippunut minusta, Marner jatkoi.

LUE MYÖS: Potkut saaneesta Mike Babcockista ja Mitch Marneristä leviää erikoinen tarina: ”Teki niin, koska ei halunnut suututtaa valmentajaa”