Calgary Flames ja ennen kaikkea jotkut sen tähtipelaajista ovat pyörineet viime aikoina tiuhaan siirtohuhujen keskiössä.

Varsinkin tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau’ta ollaan viety huhuissa milloin minnekin, ja onhan miehestä kerrottu tehdyn Flamesille jo kauppatarjouksiakin.

Flamesin GM Brad Treliving kuittaa osaltaan kuuden ottelun tappioputkessa rypevän seuran ympärillä pyörivät huhut harvinaisen suorasanaisesti.

– Valmentajat eivät ole lähdössä mihinkään. Kärkipelaajamme eivät ole lähdössä mihinkään, seurapomo naulaa Postmedian toimittaja Wes Gilbertsonin haastattelussa.

– Kaikki lähtee managerista. Manageri on ollut täyttä hevonpaskaa, Treliving täräyttää tavoitteenaan kenties siirtää huomio alisuorittavan joukkueen harteilta itseensä.

Isoin odotuksin kauteen lähteneen Flamesin alkukausi ja varsinkin viime ajat ovat olleet joukkueelle täynnä koettelemuksia. Flames on voittanut kauden 25 pelistään vain kymmenen rekordin ollessa 10-12-3. Matkaa lännen viimeiseen villi kortti -paikkaan on tappioputkesta huolimatta silti vain kolmen pisteen verran.

Yleensä GM:n puheet kaiken säilymisestä ennallaan lupailevat juuri päinvastaista. Nähtäväksi jää, päteekö sama myös Trelivingin avautumisen suhteen.