Miro Heiskasta povaillaan jo Norris-ehdokkaiden kärkinelikkoon – kiekkoraamattu lataa kovan arvion

© Kuva: Getty Images

Neljän ottelun pisteputkessa liitävä Dallas Starsin vasta 20-vuotias suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on noussut jo toisella NHL-kaudellaan sarjan kiistattomien eliittipuolustajien lyhyelle listalle.

Tähtipaitojen alkukauden ylivoimaisesti paras puolustaja on iskenyt kolmeen viime peliin vähintään kaksi pistettä per ilta, ja nuorukaisen lennokasta menoa jäällä onkin suoranainen nautinto seurata illasta toiseen. The Hockey News nostaakin supertalentin tuoreessa arviossaan nelossuosikiksi kauden parhaalle puolustajalle jaettavan Norris-palkinnon saajaksi.

Alkukauden tahdin jatkuessa voittajasta ei liene epäselvyyttä, sillä Washington Capitalsin John Carlson vienee alkukaudella nähdyn tahdin säilyessä ja terveenä pysyessään palkinnon heittämällä nimiinsä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että suomalaisen kiekkohistorian lupaavin puolustaja on jo 20-vuotiaana edes mukana ehdokkaiden joukossa.

– Heiskasta kannattaa pitää silmällä. Hän on ollut Dallasin selkäranka koko alkukauden ja toisen kauden pelaajaa on pakko ainakin harkita Norris-palkinnon saajaksi, mikäli vauhti jatkuu nyt nähdyn kaltaisena, kiekkoraamattu kehaisee.

Muut Norris-ehdokkaat The Hockey Newsin listalla ovat Carolina Hurricanesin Dougie Hamilton, Nashville Predatorsin Ryan Ellis sekä saman seuran Roman Josi.

Suomen ykköspuolustajaksi otteillaan noussut Heiskanen on iskenyt alkukauden 20 ottelussa loistavat tehot 6+10=16.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.