Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen keräsi ruhtinaalliset 28.20 minuuttia jääaikaa sekä iski tehot 1+1 Starsin haettua 4-5-jatkoaikavoiton Edmonton Oilersin vieraana.

NHL-kauden ensimmäinen täysi 15 ottelun pelikierros jäi suomalaisittain muuten vaisuksi, sillä 21 pelissä nyt tehot 5+9=14 iskenyt 20-vuotias Heiskanen oli kierroksen ainoa suomalaismaalintekijä.

Starsin alkukauden suurimpiin yllättäjiin lukeutunut Roope Hintz oli sivussa jo viidennen peräkkäisen ottelunsa. Alkukauden 16 pelissä yhdeksän maalia pommittaneen sentterin odotetaan palaavan tositoimiin Starsin palatessa vieraskiertueensa jälkeen takaisin kotikaukaloonsa.

Myös sairasteluista kärsivä Kaapo Kakko huilasi jo toisen peräkkäisen ottelunsa New York Rangersin kärsittyä Florida Panthersin vieraana 3-4-tappion. Seitsemän ottelua huilannut Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi sen sijaan palasi tositoimiin joukkueen hävittyä New Jersey Devilsille jatkoajalla maalein 3-4. Kotkaniemen peliaika paluuottelussa jäi yhdeksään minuuttiin.