Nyt jysähti hurja arvio: Suomalaistaituri NHL-draftin kirkkaimpia timantteja – Miro Heiskasen ja Jesperi Kotkaniemen jalanjäljissä!

© Kuva: Getty Images

Mediajätti Sportsnetin julkaisi keskiviikkona arvionsa tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuden 30 kovimmasta nimestä.

Suomalaisittain lista tarjosi melkoisen innostavia uutisia, sillä HIFK:n suomalaishyökkääjä Anton Lundell löytyi jo sijalta kolme. Kolmannelta sijalta NHL:ään on varattu viime vuosina suomalaisista Jesperi Kotkaniemi sekä Miro Heiskanen.

– Hän on sopeutunut hyvin Liiga-tasolle ja siihen rooliin, jota häneltä vaaditaan. Hän on niin vastuuntuntoinen pelaaja, ettei hänen tarvitse nojata pelkästään hyökkäyksen tuottamiseen ollakseen hyödyllinen jäällä, Sportsnetillä kirjoitetaan.

18-vuotias Lundell pelaa huikeaa kautta Liigassa, kun 17 ottelussa on syntynyt jo komeat tehopisteet 5+5=10. 185-senttinen taituri on ollut HIFK:n kuudenneksi tehokkain pelaaja.

Sportsnetin listan kärkipaikalta löytyi odotetusti kanadalainen megalupaus Alexis Lafreniere, kun taas toista paikkaa piti hallussaan kanadalaisjätti Quinton Byfield. Lundell oli 30 pelaajan listan ainoa suomalainen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.