Kiekkoraamatulta kova arvio Nuorten Leijonien MM-kultasankarista – ”Ensi kesän top 5 -varaus”

© Kuva: Getty Images

Arvostettu jääkiekkoaviisi The Hockey News hehkuttaa tuoreessa artikkelissaan melkoisin sanankääntein Liigaa HIFK:n paidassa vielä tällä kaudella tahkoavaa suomalaishyökkääjä Anton Lundellia.

Kiekkoraamatuksikin tituleerattu sivusto uskoo urallaan jo 18- ja 20-vuotiaiden MM-kultaa voittaneen 18-vuotiaan Lundellin omaavan täydet mahdollisuudet Suomen seuraavaksi NHL-tason supertähdeksi. Aviisi otsikoi jutussaan Lundellin jopa Suomen uudeksi kultapojaksi.

– Hänellä on peliälyä ja kamppailuvoimaa tulla NHL:n supertähdeksi, joten kyse on enää vain työnteosta. Ilman epäilystäkään hänen kyvyistään, Lundell tulee olemaan top 10 -varaus ensi kesänä, ehkä jopa top 5, kiekkoraamattu arvioi.

Lundell pelasi viime kaudella kahdet junnujen MM-kisat sekä edusti 10 pelissä myös HIFK:n A-nuorten joukkuetta. Liigassa 38 peliä vyölleen saanut superlupaus merkkautti näissä ottelussa varsin komeat tehopisteet 9+10=19. Tämän kauden 11 pelissä nuorukainen on iskenyt tehot 3+1=4.

PUHUTUIMMAT JUURI NYT: Mikko Rantasen sairasloman pituus selvillä – Avalanche-valmentajalta karu paljastus

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!