Roope Hintzin maaginen alkukausi jatkuu – taiteili komean soolomaalin

© Kuva: Getty Images

Roope Hintz on ollut Dallas Starsin parhaita pelaajia koko alkukauden ajan. Hän oli jälleen isossa roolissa, kun Stars otti vasta kauden toisen voittonsa. Philadelphia Flyers kaatui 4-1 lukemin.

Hintz taiteili joukkueensa avausmaalin komealla soolosuorituksella. Suomalaishyökkääjän kynäili itsensä kaksin vastustajan maalivahdin kanssa. Ensimmäinen yritys ei päätynyt vielä maaliin asti, mutta Hintz pääsi tinttaamaan oman irtokiekkonsa sisään. Hintz on nyt iskenyt kymmeneen otteluun tehot 6+1=7.

Muutkin Dallasin suomalaiset pääsivät maalien makuun Philadelphiaa vastaan. Esa Lindell ohjasi kiekon sisään ylivoimalla maalin edestä. Miro Heiskanen puolestaan viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin.

Voit katsoa Hintzin soolomaalin alta.

Kertoimet ottelulleDallas Stars - Chicago Blackhawks24.11.2019