NHL-tähdet saivat aikaan täydellisen sekasorron, Joe Pavelskilta suora ehdotus – ”Ovatko he tapelleet?”

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin hyökkääjä Matthew Tkachuk ja Los Angeles Kingsin takalinjoilla luutiva tähtipakki Drew Doughty ovat olleet taalajäillä jo pitkän aikaa napit vastakkain. Kanadalaisen ja jenkin vihanpito NHL:ssä alkoi aikoinaan, lähes kolme vuotta sitten Tkachukin kolattua Doughtya päähän kyynärpäällään.

Samassa divisioonassa kamppailevat pelaajat ovat sittemmin räksyttänneet toisilleen suitaan, ottaneet toisistaan mittaa fyysisesti ja provosoineet toinen toisiaan ties millä keinoin. Aiemmin tällä kaudella Kings kaatoi Flamesin jatkoajalla kuinkas muutenkaan kuin Doughtyn häkillä.

Kanadalaispakki tuuletti voittomaaliaan hyppäämällä päin Flames-hallin pleksiä, jonka toisella puolella oli läjä Calgary-faneja. Tovi tästä eteenpäin ja Doughty pisti kätensä korvalle jäällä kuunnellakseen yleisön reaktioita.

Sunnuntaiyönä Kingsin 4-1-voittoon päättyneessä pelissä Doughty lähetti Tkachuckin takapuolitaklauksellaan kuuta kiertävälle radalle, ja tuota tööttiä seurasi harvinaislaatuinen kahakka. Kaksikko ei päässyt toistensa kimppuun kunnolla, kun paikalle riensi kummankin joukkueen pelaajia.

Nyt kiehahti yli! NHL:ssä harvinainen joukkotappelu – katso kohauttanut tilanne

Doughtyn äiti, Connie on Sportsnetin jutun mukaan kyllästynyt kaksikon nahisteluun ja hän haluaisi poikansa tekevän kaukalossa vain sen, mitä hän osaa. Tilanne jakaa myös toisenlaisia näkemyksiä, kun tapaukseen otti kantaa The Athleticille kommentteja antanut Joe Pavelski.

– Ovatko he tapelleet? Koen heidän vihaavan toisiaan, joten haluan nähdä heidän tappelevan, Dallas Starsin konkarihyökkääjä latasi.

Tällä kaudella onnettomat pisteet 1+1=2 iskenyt 35-vuotias jenkki on seurannut sinänsä koomista vääntöä huvittuneena.

– Drew on ihan hauska tapaus, otaksun. Hän tykkää länkyttää, ja minusta se tekee lajille hyvää.

Tapaus on pursunnut kanadalaismedioissa paljon.

– Tehän ette muusta puhukaan, Pavelski murjaisi.