Antti Raanta palannut NHL:ään huimin ottein – heittopussijoukkuekin liitää: ”Olen superiloinen”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta on palannut NHL-kaukaloon vakuuttavasti. Yöllä hän torjui Ottawa Senatorsin nurin luvuin 5-2. Suomalainen pysäytti pelissä 34 kutia 36 Sens-laukauksesta.

Ottelu oli loukkaantumisista kärsineelle Suomen mestarille vasta kauden toinen taalajäillä.

– Kun ei ole pelannut yhteentoista kuukauteen, ei silloin todellakaan huoleta, millainen peli on. Silloin on vain iloinen siitä, että saa olla mukana ja pelata. Jokaisesta sekunnista nauttii, Raanta iloitsi NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan Senators-ottelun tauottua.

Jos on vahdilla aihetta hymyyn, niin sama koskee joukkuettakin.

– Olemme pelanneet todella hyvää jääkiekkoa. Silloin, kun saa mahdollisuuden ja pääsee pelaamaan, haluaa vakuuttaa ja saada voittoja, 30-vuotias vahti selitti.

Coyotes on kuulunut pitkän aikaa NHL:n pohjamutiin, sillä joukkue on edennyt pudotuspeleihin viimeksi kaudella 2011-12. Tunnelma kotihallissa on silti kohdillaan.

– On aina erityistä pelata täällä, kun fanit ovat tukenamme. Oli hieno homma ottaa voitto, ja olen superiloinen siitä, että olen jälleen mukana tositoimissa. Pelaamme nyt hyvin, mutta parannettavaa riittää edelleen.

Seitsemännen kautensa taalajäillä aloittanut Raanta on torjunut tällä kaudella pikkumustia kahdessa pelissä 92,6 prosentin varmuudella. AHL:ssä hän kävi yhdessä Tucson Roadrunnersin koitoksessa torjumassa nollapelin.

Entinen heittopussi Arizona keikkuu Tyynenmeren divisioonassa neljäntenä. Pisteittä se on jäänyt vain kaksi kertaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.