Nämä NHL-tähdet yhä maaleitta – mukana yllättävä suomalaisnimi

© Kuva: Getty Images

Iso osa NHL-seuroista on pelannut alkukaudesta jo 6-7 runkosarjapeliä, joten alkukauden onnistujat alkavat hiljalleen erottua joukosta joukkueiden lisäksi myös pelaajien keskuudessa.

Nimekkäimmistä NHL-tähdistä osan harteilta alkaa löytyä melkoista gorillaa, odotetaanhan joukkueiden ykköstähdiltä luonnollisesti suunnannäyttöä heti kauden alusta alkaen.

Nimekkäin yhä maaleitta oleva hyökkääjä on Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov, joka on pelannut nyt kuusi ottelua maaleitta. Toisaalta Barkov on syöttänyt viisi joukkueensa maaleista, minkä lisäksi Panthersin kaikista laukauksista peräti 54 prosenttia on lauottu kapteenin ollessa jäällä. Tämä osoittaa ainakin sen, että sentterin ollessa jäällä tilanteita syntyy tasaisesti vastustajan päädyssä.

Myös Vegas Golden Knightsin William Karlsson kyntää kuuden pelin jälkeen yhä maaleitta, mikä on yllättävää kahden viime kauden aikana 67 maalia iskeneelle maaliruiskulle. Vai onko sittenkään? Hitaasti kauteen syttyvä Karlsson pelasi nimittäin myös kahdella edelliskaudella kuusi ensimmäistä ottelua maaleitta osuen molemmilla seitsemännessä ottelussaan.

Muita maaleitta yhä olevia tähtikategorian pelaajia ovat mm. Dallas Starsiin siirtynyt Joe Pavelski (7 peliä) sekä Carolina Hurricanesin Nino Niederreiter (6 peliä). Surkeasti kauden aloittaneen New Jersey Devilsin nuori sentterikaksikko Nico Hischier ja Jack Hughes on sekin yhä maaleitta.

Huomioitavaa on myös se, että Calgary Flamesiin kahden floppipelaajan kaupassa siirtynyt Milan Lucic jatkaa edelleen maaleitta samalla, kun paluupostissa Edmonton Oilersiin siirtynyt James Neal on herännyt öljypaidoissa uuteen loistoon iskien alkukaudella jo kahdeksan täysosumaa. Täydellisen muodonmuutoksen tehnyt Neal johtaa tällä hetkellä koko NHL:n maalipörssiä!

LUE MYÖS: KHL:ää dominoineella megatähdellä vaikea alku New Jerseyssä – pudotettiin nelosketjuun – ”Pelityyli kuin eri planeetalta”

LUE MYÖS: Kaikki kiekot selän taakse! Washington-veskarin surkea esitys päätyi historiankirjoihin – ”nollalistalla” mukana myös suomalaisnimi

LUE MYÖS: NHL:ssä yli 13 miljoonan dollarin tappelu – kahakalle nopea ja verinen lopputulos


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.