Jets-luotsilta erikoista kohtelua Patrik Laineelle ja Ville Heinolalle NHL:ssä – tuloksena historiallisen nolo tappio

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets -luotsi Paul Mauricen puuhat saattavat kummastuttaa etenkin suomalaista kiekkoväkeä. NHL:n pistepörssin kärkipäässä keikkuva Patrik Laine putosi viime yönä Pittsburgh Penguinsia vastaan kakkosketjuun, taalajäille sensaatiomaisen hyvin murtautunut pakki Ville Heinola ei puolestaan pelannut lainkaan.

Selvä 2-7-tappio kruunasi Jetsin sekoilut. Häviö kotikaukalossa oli seurahistorian mittapuulla historiallisen nolo.

Jets oli hävinnyt aiemmin kotonaan viidellä maalilla vain kahdesti. Vuodesta 2011 lähtien tällä nimellä pelannut poppoo sai vastaavanlaisen tylytyksen lähes kaksi vuotta sitten Toronto Maple Leafsia vastaan, Washington Capitals puolestaan antoi nokkaan luvuin 6-1 maaliskuussa 2013.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä Jets-luotsi touhuaa? Patrik Laine tippui kakkosketjuun, Ville Heinola pois kokonaan – tuloksena täydellinen tyrmäys‌‌

Totaalisen tyrmäyksen jälkeen naama suht’ peruslukemilla selitellyt Maurice ei tuntunut olevan erityisen pahoillaan tekemästään ketjulotosta. Laine pelasi siis kakkosketjussa yhdessä Kyle Connorin ja Andrew Coppin kanssa.

– Saimme luotua jatkuvasti hyviä tilanteita. Tuskin ketjulotolla oli vaikutusta, sen olisi voinut kaiketi tehdä jo aiemmin, luotsi selitti aiemmin.

Sensaatiopakki Heinolan katsomoon jääminen on todella kummallinen mysteeri. Lukosta ponnistanut puolustaja pelasi alkukaudesta viidessä ottelussa tehoin 1+2, +1. Tilastot eivät ainakaan selitä 18-vuotiaan penkitystä.

– Halusin nyt vain toimia näin. Heinola on nuori kaveri, jolla on kyllä aikaa vielä, päävalmentaja jatkoi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!