Nashvillen supertähden jatkosopimusneuvottelut jäissä – ”Etsikkoaika meni kesällä”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin kapteeni Roman Josi pelaa parhaillaan viimeistä sopimusvuottaan seitsemän vuoden mittaisesta sopimuksestaan.

29-vuotias sveitsiläistähti neuvotteli Predatorsin kanssa jatkosopimuksesta tiettävästi viime kesänä.

– Yksi jatkosopimuksesta neuvotteleva kaksikko, jonka tilanne on kokenut kolauksen, on Roman Josin ja Nashvillen välillä. Etsikkoaika sopimuksen suhteen oli kesällä, mutta se meni ohi. Yllättävää, ettei jatkosopimus ole vielä valmiina, sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman pyöritteli tuoreessa 31 Thoughts -podcastissaan.

Josi iski viime kauden runkosarjassa komeat tehot 15+41=56. Miestä odottaa joka tapauksessa jatkossa massiivinen palkankorotus, jatkuu ura sitten Nashvillessä tai toisaalla. Tähän saakka tasoonsa nähden vaatimatonta neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttineen Josin arvellaan vaativan tulevaan sopimukseensa yli yhdeksän miljoonan taalan vuosipalkkaa.

Nashvillen seurajohto on tähän asti tullut tunnetuksi varsin pihistä suhtautumisestaan jättisopimuksiin, mikä saattaa olla suurin jarruttava tekijä seuran ja pelaajan leirin välillä.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?