Edmontonin värväämä viime kauden floppi kylvää tuhoa NHL:ssä – tähän ei ole pystynyt nykypelaajista kukaan muu

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersiin täksi kaudeksi siirtynyt James Neal on aloittanut NHL-kauden erinomaisesti.

32-vuotias kanadalainen on iskenyt kolmessa ottelussa jo kuusi maalia, joista neljä syntyi edellisottelussa New York Islandersia vastaan.

Samalla Neal painoi nimensä harvinaiselle listalle, sillä hän on tehnyt hattutempun neljässä eri NHL-seurassa. Vastaavaan ei ole pystynyt nykyisistä NHL-pelaajista kukaan muu. Asiasta kertoi tilastoihin perustunut Twitter-tili NHL Public Relations.

Kanadalaishyökkääjä on tunnettu NHL:ssä kovana maalitykkinä, vaikkakin viime kaudella hän teki Calgary Flamesin mukana vain seitsemän osumaa. Tämän kauden ensimmäisten otteluiden perusteella seurasiirto onkin tehnyt hyvää.