Dallas Starsille siirtopyynnön jättänyt puolustaja Julius Honka herättää tiettävästi kiinnostusta useamman NHL-seuran johtoportaissa.

Jo aiemmin uutisoitujen Montreal Canadiensin sekä Carolina Hurricanesin lisäksi nyt myös kolmas seura on iskenyt silmänsä entiseen 1. kierroksen varaukseen.

NHL:n hovitoimittaja Elliotte Friedman kertoo kolumnissaan myös Calgary Flamesin liittyneen nyt mukaan kiinnostuneiden seurojen joukkoon. Honka saattaisikin olla käyttökelpoinen korvaaja toiselle suomalaispuolustajalle Juuso Välimäelle, joka hajotti polvensa elokuun puolivälissä. Välimäen paluuajankohta on yhä hämärän peitossa.

Montrealin puolestaan uskotaan etsivän kiekollista puolustajaa sen hävittyä tarjouskilpailun Jake Gardinerista Hurricanesille. Hurricanes puolestaan saattaisi olla kiinnostunut Hongasta varsinkin siinä tapauksessa, että se päätyisi kauppaamaan Justin Faulkin toisaalle runkosarjan alla.

Suuren osan viime kaudesta katsomossa istuneen 23-vuotiaan Hongan kohdalla siirtouutisia voitaneenkin odotella jo lähiaikoina.