Aikasemmin tällä viikolla ilmoille nousi huhu, jonka mukaan GM Jarmo Kekäläinen yrittäisi havitella sopimuksetonta Mikko Rantasta Columbus Blue Jacketsiin.

Blue Jacketsin nykyinen rosteri suorastaan huutaa tähtiluokan vahvistuksia, sillä seura menetti kesällä kovimmista nimistään Artemi Panarinin, Matt Duchenen, Ryan Dzingelin sekä Sergei Bobrovskin.

Kekäläisellä on vaihtoehtoja joukkueensa vahvistamiseksi, sillä moni nuori NHL-tähtipelaaja on tällä hetkellä ilman sopimusta. Näistä rajoitetuista vapaista agenteista (RFA) suomalaisittain mielenkiintoisimpia nimiä ovat Rantanen ja Patrik Laine.

Kekäläinen myönsi torstaina Ilta-Sanomille, että Blue Jackets haluaa paikata lähteneiden tähtipelaajien jättämiä aukkoja.

– Kyllä me aina yritämme miettiä kaikkia keinoja, miten voimme parantaa joukkuettamme, Kekäläinen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Blue Jacketsillä on tällä hetkellä palkkakatossa tilaa yli 10 miljoonaa dollaria, joten ainakin offer sheet on realistinen vaihtoehto.

– Emme sulje mitään keinoja pois, mikä tarkoittaa sitä, että jos meillä on mahdollisuus tehdä offer sheet ja olisimme sitä mieltä, että se toimii, siinä tapauksessa käyttäisimme sitä asetta, Kekäläinen avasi.