San Joselta pakit saanut Patrick Marleau löytämässä uuden pelipaikan? ”Kaksi seuraa kiinnostuneita”

San Jose Sharksin ja Toronto Maple Leafsin riveissä loistokkaan NHL-uran tehnyt Patrick Marleau ei toiveistaan huolimatta saanut Sharksilta sopimustarjousta kahden Maple Leafsissä vietetyn kauden jälkeen.

1657 runkosarjaottelua urallaan pelannut 39-vuotias konkarihyökkääjä herättää Sharksilta saamistaan pakeista huolimatta edelleen kiinnostusta NHL:ssä. Ainakin Edmonton Oilersin on jo aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut vain 16 maalia ja 21 maalisyöttöä viimeisellä Leafs-kaudellaan tehtailleen kanukin palveluksista.

Nyt apajille saattaa kuitenkin olla ilmaantumassa toinenkin seura. NHL-sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoi TSN 1050 -ohjelmassa Anaheim Ducksin iskeneen silmänsä konkariin. Eri asia tosin on se, kiinnostaako edelleen Stanley Cupin voittoa uransa kruunuksi janoavaa legendaa siirtyminen NHL:n alkavan kauden surkeimpiin joukkueisiin ennakoidun Ducksin riveihin.

Edmonton ja Anaheim lienevät joka tapauksessa Marleaun potentiaalisimmat seuravaihtoehdot, sikäli kun Sharksin seurahistorian suurimpiin legendoihin lukeutuva hyökkääjä päättää jatkaa uraansa.

LUE MYÖS: Vahvistus tuli! Columbus solmi jatkosopimuksen tähtipuolustaja Zach Werenskin kanssa

LUE MYÖS: Pittsburgh-tähti Jevgeni Malkinilla edessään valtava kausi – ”Alkaako ikä painaa?”

LUE MYÖS: Ilman NHL-sopimusta jääneen Anton Burdasovin tilanteessa uusi käänne – KHL:n suurseuran pomolta tyly ilmoitus!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!