Vancouver-GM vääntää nuoren tähtensä kanssa kanssa jatkosopimuksesta – agentti löi pöytään kovan palkkavaatimuksen!

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin nuori tähtihyökkääjä Brock Boeser kuuluu kesän rajoitettuihin vapaisiin agentteihin, jotka vääntävät seuransa kanssa edelleen jatkosopimuksesta.

Vancouver Province -lehden toimittaja Ben Kuzman mukaan Boeserin agentti Ben Hankinson tavoittelee asiakkaalleen nelivuotista ja seitsemän miljoonan dollarin vuositulot takaavaa diiliä.

Osapuolet ovat pienen välimatkan päässä toisistaan, sillä Canucks-GM Jim Benningillä on mielessään hieman erilainen summa.

Benning kertoi TSN:n mukaan seuran käyttävän vertailukohtana San Jose Sharksin sveitsiläishyökkääjä Timo Meierin heinäkuun alussa tekemää nelivuotista ja kuuden miljoonan taalan vuositulot takaavaa kontrahtia.

Boeser summasi päättyneellä kaudella 69 ottelussa 56 (26+30) tehopistettä, kun Meierin lukema 78 ottelussa oli 30+36=66.

– He (Boeserin leiri) ovat olleet melko järkeviä vaatimuksissaan ja jatkamme edelleen keskusteluja päästäksemme maaliin. Olen toiveikas, että saamme jotain aikaan ennen harjoitusleiriä, mutta emme ole vielä valmiita, Benning totesi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!