Syrjittiinkö Jesse Puljujärveä Edmontonissa? Toimittajat jakavat erikoisen tarinan

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvi on ollut keväästä asti yksi kiekkomaailman isoimmista puheenaiheista. Hänen aloittamansa draama Edmonton Oilersin kanssa on kaiken nähneessä NHL:ssäkin hyvin harvinaista.

Edmonton Journalin Oil Spills -podcastissa käsiteltiin jälleen Puljujärven tilannetta. Toimittajat ymmärsivät Puljujärven ratkaisun. He arvioivat, että heikon kielitaidon takia suomalaishyökkääjä ei ollut missään vaiheessa kotiutunut joukkueeseen.

Podcastissa vihjailtiin, että Puljujärvi oli jonkinasteinen hylkiö joukkueen sisällä. Tätä perusteltiin erikoisella tarinalla viime kaudelta.

– Kauden viimeisenä päivänä muut pakkasivat tavaransa ja lähtivät, hän otti tavaransa ja käveli kotiin. Joku fani otti hänet kyytiinsä ja ajoi hänet kotiin. Ensin ajattelin, että tämähän on mielenkiintoinen tarina, kun joku fani näkee Jesse Puljujärven mailoineen ja kasseineen ja antaa Jesselle kyydin.

– Sitten aloin miettiä, että pukukopissa on 25 jätkää. Luulisi, että joku heistä olisi kysynyt: ”Hei Jesse, tarvitseko kyydin kotiin?” Mutta kukaan heistä, ei valmentaja, eivät huoltajat, kukaan ei tarjonnut hänelle kyytiä kotiin. Minusta se kertoo paljon.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)