Vaihtaako Patrik Laine maisemaa? Toimittajat pyörittelivät Winnipeg Jetsin vaikeaa tilannetta – ”Se olisi katastrofi”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen sopimustilanne herättää tällä hetkellä paljon kysymysmerkkejä.

The Hockey Newsin toimittajat pohtivat tiistaina yhdessä, miksi Laine on yhä ilman sopimusta, ja miten asia tulee lopulta ratkeamaan. Yhdeksi vaihtoehdoksi esille nousikin mahdollinen maisemanvaihdos.

– Kevin Cheveldayoff on rakentanut viime vuosien aikana hyvän joukkueen. Nyt hän on kuitenkin menettänyt jo Jacob Trouban, eikä pystynyt kiinnittämään enää Tyler Myersia. Olisi siis katastrofi menettää myös Patrik Laine saman kesän aikana, mutta kukapa sitä tietää, elleivät he saa häntä kiinnitettyä?

The Hockey Newsin toimittajien mukaan Jetsille olisikin kuitenkin tärkeämpää saada Kyle Connor kiinnitettyä, sillä hän on heidän mielestään parempi ja luotettavampi jääkiekkoilija. Siitäkin huolimatta yksi asia on aina muistettava, kun puhe siirtyy Laineeseen.

– Kun hän on liekeissä, maailmasta ei ehkäpä löydy parempaa maalintekijää kuin hän ja (AleksandrOvetshkin. Viime kaudella hän oli liekeissä kuitenkin vain yhden kuukauden.

Viimeisellä lauseella toimittajat viittaisivat Laineen marraskuuhun, jonka aikana hän tykitti käsittämättömät 18 maalia.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)