Valmentaja paljasti: Todellinen suomalainen yllätysnimi voi ryövätä NHL-paikan – ”Hän yllätti monet”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Otto Koivulan nimi ei välttämättä tule monille heti mieleen, kun puhutaan potentiaalisista ensi kaudella NHL-debyyttinsä saavista suomalaisista.

20-vuotias Koivula vakuutti viime kaudella New York Islandersin farmiseurassa Bridgeport Sound Tigersissa, kun AHL:n runkosarjan 69 ottelussa syntyi komeat tehopisteet 21+25=46.

Sound Tigersin päävalmentaja Brent Thompson uskookin, että 193-senttisessä ja 100-kiloisessa suomalaisessa on potentiaalia NHL:ään jo tulevalla kaudella.

– Hänen kohdallaan meillä on paljon odotuksia. Hän on yksi monista, joita tulemme tarkkailemaan mahdollisena NHL-paikan saavina pelaajina. Jos hän jatkaa samaa reittiään, jonka hän aloitti viime kaudella… Mielestäni hän yllätti monet viime kaudella hänen taidoillaan, kiekonkäsittelyllään, maalintekokyvyillään sekä maalineduspelaamisellaan. Jos hän jatkaa nopeutensa sekä räjähtävyytensä kehittämistä, on hän juuri niiden pelaajien joukossa, jotka taistelevat pelipaikasta NHL:ssä, Thomson avasi The Athletic -lehden haastattelussa.

 

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!