Sebastian Aho sai kahden seuran fanien vihat niskaansa – näin hän kommentoi ratkaisuaan

© Kuva: Getty Images

Sebastian Aho teki alkukesästä rohkean ratkaisun. Hän hyväksyi Montreal Canadiensin tekemän sopimustarjouksen, johon Carolina Hurricanesin oli pakko vastata tai Aho siirtyisi vastustajan riveihin.

Tarjousten tekeminen rajoitetuille vapaille agenteille on NHL:ssä iso tabu ja GM-koodiston vastaista. Samoin myös offer sheetin hyväksyminen on pelaajan osalta paheksuttavaa. Viimeksi vastaavanlaisen tarjouksen hyväksyä Ryan O’Reilly, ja hän oli pitkään ahneen maineessa.

Aho suututtikin monet Carolina-fanit hyväksymällä Montrealin tarjouksen. Seuran lähipiirissä ajateltiin, että Aho haluaa siirtyä toiseen joukkueeseen, kun taas Montrealissa harmistuttiin, kun Aho ei sanojensa mukaan koskaan seuraan halunnutkaan.

Aho on kommentoinut viimein nostattamaansa kohua Radio Canadalle.

– Kaikki tapahtui yhdessä päivässä. Se ei ollut joukkueeni, joten hyväksyminen oli outoa, mutta olen tyytyväinen siihen, miten lopulta kävi, Aho sanoi.

– Minulle oli tärkeää päästä aloittamaan kausi ajallaan. En ollut arvannut, että hyväksyisin kilpailijan tarjouksen.

Aho kertoi myös, ettei kukaan Carolinassa syytä häntä.

– Joukkuekaverit ja valmentajat ymmärtävät tilanteeni. Se on jo mennyttä. Nyt on alkamassa uusi kausi, meillä on uusia pelaajia ja en malta odottaa, että pääsen töihin.

Ahon päätös tarttua Montrealin tarjoukseen oli jälkikäteen hyvä valinta. Muut rajoitetut vapaat agentit ovat yhä ilman sopimusta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)