Kauppaako Buffalo Rasmus Ristolaisen vai ei? Seurajohdolla selvät suunnitelmat

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolaista on huhuttu ulos Buffalo Sabresista jo puolen vuoden ajan. Yhtenä potentiaalisena seurana on pidetty Tampa Bay Lightningia.

Ristolainen lisäsi vettä myllyyn myöntämällä, ettei hän ole aikoihin nauttinut jääkiekon pelaamisesta. Samalla hän kommentoi MTV Sportille siirtohuhujaan toteamalla, että hän on jonkun NHL-seuran harjoitusleirillä, kun syksy tulee.

Nyt Buffalo Sabres on viimein ottanut kantaa Ristolaisen tilanteeseen.

– Jatkamme vuorovaikutusta Riston kanssa, ja me yritämme saada joukkueen rakennettua niin, että saamme Riston tilanteisiin, joissa hän voi onnistua,  GM Jason Botterill valotti NHL.comin haastattelussa.

Seuran valmentaja Ralph Krueger on suorempi Ristolaisen tilanteesta ja pelaajan antamasta kritiikistä. Viesti on varsin positiivinen.

– Minulle on tärkeää kuunnella, kun pelaajat puhuvat minulle. Viesti, jonka häneltä sain, oli, että hän on valmis tekemään sitä ja tätä ja etsii seuraavaa tasoa itsestään, Krueger sanoi.

– Se on nyt minun tehtäväni. Hän on meidän kokoonpanossamme, hän on rosterissamme ja odotan innolla hänen valmentamistaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!