Onko Patrik Laineen aika Winnipegissä ohi? Suomalaistähdeltä hyvin vihjaileva kommentti

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine ja Winnipeg Jets eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joten ei ole ihme, että suomalaistähden ympärille on noussut erilaisia siirtohuhuja.

Sportsnetin toimittaja Chris Johnston oli perjantaina Lahdessa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa utelemassa Laineen kommentteja nykyiseen sopimustilanteeseen.

Jetsin suomalaistähden lausunnot tulevaisuudestaan antoivatkin melkoista vihjailua siitä, ettei hänen uransa jatkuminen Winnipegissä olisi tällä hetkellä sataprosenttisen varmaa

Laine oli varma, että hän pelaa ensi kaudella ”jossain” NHL-seurassa, mutta ei osannut vielä tarkentaa, onko se ”jossain” juuri Jetsissä.

– Ei sitä voi koskaan tietää. Se on kuitenkin bisnestä, joten minun täytyy olla valmis kaikkeen. Mutta joo, vaikeaa tietää missä pelaan ensi kaudella, joten olen valmis kaikkeen, Laine sanoi.

Johnson kysyi heti tämän kommentin jälkeen Laineelta, että haluaako hän pelata ensi kaudella Jetsissä.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Jetsistä, tiedättekö? Kaikki on ollut hyvin tähän asti. Mutta ei voi tietää, joten siinä on kaikki mitä voin sanoa, Laine sanoi kierrellen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)