NHL Networkin asiantuntija Mike Johnson arvioi lähetyksessä, mikä NHL-seura on vahvistunut eniten kesän aikana. Johnsonilla oli selvä vastaus, New Jersey Devils. Muita vaihtoehtoja hän ei edes käynyt läpi.

Johnson aloitti analyysinsä Jack Hughesista. Hän piti superlupausta ehdottomasti varaustilaisuuden parhaana pelaajana, ja uskoi Devilsin nauttivan Hughesin palveluksista jo ensi kaudella.

Toinen avainhankinta Johnsonin papereissa on P.K. Subban. Puolustaja hankittiin Nashville Predatorsista. Kovaotteisella pakilla on Norris-voittajan status, jota Johnsonkin lähetyksessä hehkutti. Toisaalta Subbanin vastuu Nashvillessa laski jatkuvasti, eikä hän ollut pudotuspeleissäkään parhaimmillaan.

Kolmas Devils-hankinta on laitahyökkääjä Wayne Simmonds. Simmonds on urallaan tullut tunnetuksi erinomaisena maalineduspelaajana. Viime vuodet ovat kuitenkin olleet vaikeita. Edellisellä kaudella hän iski ainoastaan tehot 17+13=30 pelaamissaan 79 ottelussa.

Lisäksi Devils kaappasi vielä Nikita Gusevin. Venäläistähti on täysi jokerikortti kapeassa kaukalossa, mutta KHL:ssä hän on takonut hurjia pistemääriä.

New Jersey Devils on vahvistunut hurjasti, mutta samoin on moni muukin joukkue. Esimerkiksi New York Rangers on hankkinut Kaapo Kakon, Jacob Trouban ja Artemi Panarinin. Panarin on paperilla parempi kuin Simmonds tai Gusev, Trouba vähintään samaa tasoa kuin Subban ja Kakon ja Hughesin vertailu on makuasia.