Edmonton-toimittaja vihjailee salaliitosta Jesse Puljujärven ympärillä: ”Mitäs siihen sanotte?”

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvi teki harvinaisen suoran ratkaisun ilmoittaessaan, ettei halua enää pelata Edmonton Oilersissa. Ilmoitus suututti osan seuran faneista ja muistakin paikallisista toimijoista.

Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins on erityisesti ottanut Puljujärven viime aikoina hampaisiinsa. Aiemmin hän kritisoi, etteivät Edmonton-pelaajat halunneet pelata suomalaisen rinnalla.

Nyt Leavins spekuloi, että Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho ei puhunut täysin totta vihjaillessaan, että Puljujärvelle voisi löytyä pelipaikka Kärpistä. Leavins viittaa MTV Urheilun haastatteluun, jossa Aho sanoo Puljujärven olevan mielenkiintoinen pelaaja ja Kärppien seuraavan hänen tilannettaan. Pohjois-Amerikassa uutinen tulkittiin sopimustarjoukseksi.

– Voin kuitenkin vahvistaa ainakin eilisen perusteella… mitään sopimustarjousta ei olla tekemistä, eikä mitään neuvotteluita ole käyty. Ja jotta ollaan reiluja Harri Ahoa kohtaan, hän ei niin väittänytkään, Leavins kirjoitti.

Heti perään hän vihjaili erikoisesta salaliitosta.

– On silti melkoinen yhteensattuma, että Aho tekee tuollaisen kommentin ylipäätään. Nimittäin hänen poikansa on Sebastian Aho, joka pelaa Carolina Hurricanesissa. Ja Canes on yksi seuroista, joiden ajatellaan olevan kiinnostuneita Puljujärvestä. Mitäs siihen sanotte?

Leavins järkeili salaliittoa vielä pidemmälle ja kirjoitti, kuinka Suomi on pieni maa ja kiekkoihmiset tuntevat toisensa. Jos Puljujärvellä olisi sopimustarjous Euroopasta, Edmontonilla olisi paineita kaupata hänet, joka voisi puolestaan sataa Carolinan pussiin.

LISÄÄ AIHEESTA: Sisäpiiritoimittajalta karu vihjaus: Jesse Puljujärvi ei ollut pelikavereiden suosiossa Edmontonissa!