Uusiiko Boston Bruinsin superketju viime kauden esityksensä? Toimittaja povaa tasonlaskua

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin ykkösketju, NHL:n parhaimpien kentällisten joukkoon rankattu trio Brad Marchand-Patrice Bergeron-David Pastrnak johdatti joukkueensa viime kaudella aina Stanley Cupin finaaleihin asti.

Ketju takoi menneellä kaudella hurjaa jälkeä, joskin tempun toistaminen tulevalla kaudella tullee olemaan haasteellinen tehtävä.

Sports Illustratedin toimittaja Dan Falkenheim veikkaa varsinkin kokeneen Bergeronin teholukemien putoavan tulevalla kaudella viime kauden 79 pisteestä.

– Kaikki ketjun pelaajat rikkoivat viime kaudella yhden kauden piste-ennätyksensä. Toistuuko sama ensi kaudella? Todennäköisesti ei. ”Perfection Line” alkaa vanhentua – Marchand on 31-vuotias ja Bergeron jo 34-vuotias. Bergeron on rikkonut 70 pisteen rajan vain kerran viimeisen 11 kauden aikana. En välttämättä valitsisi Bergeronia ohi senttereiden, kuten Sebastian Aho tai Jack Eichel, toimittaja heittää vinkkinsä myös fantasialiigojen pelaajille.

Falkenheimin väitteiden vastineeksi kannattaa kuitenkin muistaa, että sekä Bergeron että Pastrnak missasivat viime kaudella useita pelejä loukkaantumisten vuoksi. Bergeronin tilille kertyi runkosarjassa vain 65 ottelua Pastrnakin pelattua vain ottelun kanadalaista enemmän.

LUE MYÖS: Sisäpiiritoimittajalta karu vihjaus: Jesse Puljujärvi ei ollut pelikavereiden suosiossa Edmontonissa!