Columbus Blue Jackets-kapteeni Nick Foligno ei myönnä olevansa katkera tai pettynyt monien joukkueen runkopelaajien jätettyä seuran kesän aikana.

Muun muassa hyökkäyksen ykkösnimi Artemi Panarin, sekä tähtimaalivahti Sergei Bobrovski kiekkoilevat tulevalla kaudella toisaalla.

Foligno ei omien sanojensa mukaan vain ymmärrä muutamien siirtojen logiikkaa.

Yhdysvaltalaishyökkääjä kertoo, ettei helmikuussa joukkueeseen Ottawa Senatorsista saapuneen Matt Duchenen siirtymisessä kauden jälkeen Nashville Predatorsiin ollut mitään kummallista, mutta pitävänsä Panarinin ja Bobrovskin tapauksia erilaisina.

Molemmat viettivät ohiolaisseurassa pidemmän ajan kokien ryhmässä välillä vaikeitakin aikoja ja olivat osa runkoa, joka toi viime keväänä Blue Jacketsille sen ensimmäisen ottelusarjan voiton pudotuspeleissä, kun runkosarjaykkönen Tampa Bay Lightning kaatui jatkopelien avauskierroksella suoraan 4-0.

– Me teimme kaikkemme osoittaaksemme heille olevamme kunnon joukkue, Foligno totesi TSN:lle ja jatkoi:

– Mielestäni hyvää joukkuetta ei jätetä ja yritetä etsiä uutta. Kaikki ovat innoissaan siitä, mitä olemme rakentamassa Columbuksessa ja haluavat olla osa sitä.

Folignon mukaan lähtijöillä oli toki täysi oikeus ratkaisuunsa.

Panarin allekirjoitti New York Rangersin kanssa seitsemänvuotisen ja 81,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, joka teki hänestä NHL:n parhaiten palkatun laitahyökkääjän. Bobrovski puolestaan solmi Florida Panthersin kanssa samanmittaisen, 70 miljoonan taalan kontrahdin.