Penguinsin nappaama suomalaistähti ihastuttaa jo nyt rapakon takana – ”Nämä ovat sinulle”

© Kuva: Juha Tamminen

NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsin organisaatioon aiemmin kesällä siirtynyt Emil Larmi on tehnyt rapakon takana heti vaikutuksen. Eräälle Twitter-tilille oli lisätty pienen pojan piirrustus, joka oli kohdistettu nimenomaan vahdille.

Kun oheen kirjoitettu teksti on paljon puhuva.

– Emil Larmi sai ison fanin Prospects Camp -leirillä. Niin ison, että Larmi on pojan suosikkipelaaja Pensistä ja poika haluaisi tavata hänet! ”Tässä Emil Larmille: Nämä patjat ovat sinulle. Heathilta.” Onnea tälle kaudelle!!

HPK:ssa alkukesästä Suomen mestaruuden voittanut ja sittemmin hetkeksi Tapparaan siirtynyt vahti sai viestin perille. Hän vastasi pojalle.

– Rakastan patjoja! Kiitos tuesta Heath! sympaattinen suomalaisvahti kirjoitti.