Sabres on pattitilanteessa – Ristolaisen lähtö voisi purkaa useita ongelmakohtia

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin GM Jason Botterill on kiperässä tilanteessa. Sabres tarvitsee kärkiketjujen hyökkääjän, mutta sillä ei ole palkkakatossa tarpeeksi tilaa hankkiakseen tasokasta pelaajaa ilman muita muutoksia.

Yhtenä todennäköisimmistä muutoksista on pidetty huippupuolustaja Rasmus Ristolaisen kauppaamista. Ristolaisen on kerrottu olevan lähdössä Buffalosta, mutta ainakin toistaiseksi turkulaispuolustaja on Sabresin sopimuspelaaja.

Sabres on tehnyt kesällä kauppoja. Joukkueen takalinjat ovat vahvistuneet muun muassa Henri Jokiharjulla ja Colin Millerillä. Molemmat puolustajat laukovat oikealta kuten Ristolainen.

Buffalo Newsin toimittaja Lance Lysowski pitää mahdollisena, että Jokiharjun rooli jää pieneksi, jos Ristolainen ei lähdekään Buffalosta.

− Jokiharjun paikka NHL:ssä ei ole taattu. Hän on kyllä valmis, mutta Sabres voi päättää lähettää hänet Rochesteriin (Buffalon farmiseura Americansiin) siihen asti, kunnes puolustuksen umpisolmu on avattu, Lysowski kirjoittaa.

Lysowski mainitsee uskovansa vahvasti, että Sabres löytää sopivan kauppakumppanin ja saa Ristolaisesta haluamansa vastineen. Toimittaja ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että suomalaispuolustaja jäisi seuraan.

− Botterill ei aio päästää Ristolaista menemään, jos hinta ei ole oikea. Ja on perusteltua pohtia, pitävätkö muut seurat Ristolaista samassa arvossa kuin Sabres pitää, Lysowski toteaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.