Miten tällaiseen voi taipua? Florida Panthersin tuore vahvistus julkaisi hämmentävän kuvan

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersiin Aleksander Barkovin joukkuekaveriksi alkavaksi kaudeksi siirtynyt maalivahti Sergei Bobrovski julkaisi Instagram-tilillään todella hämmentävän kuvan.

MM-kisoissa tukun mitaleita kahmineen, mutta NHL:ssä ilman joukkuemenestystä jääneen pelaajan kädet ovat hänen selkänsä takana vastakkain sormet ylöspäin. Ei muuten ole ihan mikään maailman helpoin homma.

Columbus Blue Jacketsia kaudet 2012-18 edustanut torjuja on venynyt myös kaukalossa. Hänen torjuntaprosenttinsa nousi jokaisella sesongilla runkosarjoissa yli 90:n. Viime talven prosentit näyttivät runkosarjassa lukemia 91,3 pudotuspeleissä sama tilasto oli 92,5.

Bobrovski on juhlinut maajoukkuepaidassa MM-kisojen mitalisuoraa, eli kultaa, hopeaa ja pronssia.

Kertoimet ottelulleFlorida Panthers - Anaheim Ducks22.11.2019