No niin! Sopimuksen saanut Kasperi Kapanen heitti kipeän piikin viime kaudella kohua aiheuttaneelle ruotsalaiselle

© Kuva: Getty Images

Vastikään jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa tehnyt nuorten kultaleijona Kasperi Kapanen innostui muistelemaan pahvin allekirjoitettuaan erään joukkuekaverinsa erikoista sopimussekoilua viime syksyltä Sportsnetin haastattelussa.

Kuten moni muistaa, oli ruotsalaishyökkääjä William Nylander noin vuosi sitten NHL:n yksi kohutuimmista pelaajista. Hän oli koko syksyn pelaamatta jatkosopimuskiistansa vuoksi ja hyökkääjä palasi askiin vasta kuukausia kauden alkamisen jälkeen.

– En ajatellut missään vaiheessa tekeväni hänen laillaan, eli olla pelaamatta pitkään aikaan, sopimuksen hyvissä ajoin saanut suomalainen veisteli lähteen mukaan.

Kommentti sai toimittajan nauramaan.

Kapanen kuitenkin myönsi, että keskusteluiden venyminen ja venyminen painoi mieltä jonkin verran. Lisäksi hän kertoi haluavansa kaikkia osapuolia miellyttävän pahvin.

– Juurikin näin se oli, suomalainen täsmensi.

Neljättä kauttaan NHL:ssä viime talvena pelannut Kapanen nakutti uransa parhaat runkosarjapinnat. Hän iski 78 kamppailussa komeat pinnat 20+24=44. Seitsemän pudotuspeliottelun saldo oli 1+1=2.

On suomalaisen onni, ettei hänelle käynyt nylandereja. Ruotsalaisen viime kausi oli nimittäin täydellistä tervanjuontia. Runkosarjan 54 pelissä pisteitä syntyi vain 7+20=27. Seitsemän pudotuspeliottelun saldo sentään oli 1+2=3.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)