New York Islanders on päässyt sittenkin yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta kapteeninsa Anders Leen kanssa.

Jenkkihyökkääjä jatkaa seurassa 7-vuotisella ja 49 miljoonan dollarin arvoisella pahvilla, jonka vuosikorvaus on seitsemän miljoonaa taalaa. Viime kaudella 28 maalia ja 51 tehopinnaa nakutellut 28-vuotias laitahyökkääjä on kolmen kauden otannalla katsottuna NHL:N 13. paras maalipyssy, minkä vuoksi pelaajan jatko maalintekovoiman puutteesta kärsivässä Islanderissa on seuran kannalta elintärkeää.

Sen sijaan maalivahtikiinnitys meni Islesin seurajohdolta pahasti vihkoon GM Lou Lamoriellon hankittua Chicago Blackhawksiin siirtyneen tähtivahti Robin Lehnerin korvaajaksi Colorado Avalanchessa kakkosvahdiksi pudonneen venäläisen Semjon Varlamovin.

31-vuotias Varlamov pysäytti viime kaudella kiekot keskinkertaisella 90,9 prosentin varmuudella, minkä vuoksi tälle ojennettu 4-vuotinen, vuosipalkaltaan viiden miljoonan dollarin sopimus tuntuu käsittämättömältä ratkaisulta.