Unohda kaikki vanhat huhut! Uusi seura on noussut ennakkosuosikiksi kilpailussa Joonas Donskoista

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin Joonas Donskoi on yksi mielenkiintoisimmista suomalaisista vapaista agenteista. Pohjois-Amerikkalaisten toimittajien raporttien mukaan useat NHL-seurat kilpailevat suomalaisen laitahyökkääjän palveluksista.

Aiemmin Buffalo Sabresin ja Edmonton Oilersin on kerrottu olevan kiivaasti Donskoin perässä. Nyt huhuihin on tullut täyskäännös.

– Tilanne elää edelleen, mutta olen kuullut, että Colorado ja toinen nimeämätön joukkue kilpailevat laitahyökkääjä Joonas Donskoista… En usko, että Edmonton ja Buffalo ovat enää mukana, mutta tilanne tosiaan elää, NHL-sisäpiirin toimittaja Pierre LeBrun paljasti Twitter-tilillään.

Päättyneellä kaudella Donskoi iski piste-ennätyksensä uusiksi. 80 ottelussa hän paukutti tehot 14+23=37.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!