Philadelphia Flyers kaupittelee vaurausvuoroaan julkisesti: ”Olen maininnut muille joukkueille”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin on huhuttu kaupittelevan ensimmäisen kierroksen varausvuoroaan kesän varaustilaisuudessa. Kyseessä on koko tilaisuuden 11. varausvuoro, jolla saa laadukkaasta ja laajasta vuosiluokasta erinomaisen lupauksen.

Flyersin GM Chuch Fletcher otti huhuihin suoraan kantaa seuransa Twitter-tilin välityksellä.

– On vielä aikaista. Olen maininnut muille joukkueille, että olemme valmiita kauppoihin, mutta mitään isoa ryntäystä ei ole vielä ollut. Jos pidämme sen ja pysymme 11. vuorossa, niin saamme hyvän pelaajan. Varausvuoro on taatusti hyvä vaihtonappula, joka voisi auttaa meitä, Fletcher komentoi.

Yksi mahdollinen päätepiste varausvuorolle voisi olla Columbus Blue Jackets. Seura on hankkiutunut eroon omista vuoroistaan, ja samalla joukkue kaupittelee puolustaja Ryan Murrayta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!