NHL:n viime vuosien isoin floppi saa uuden mahdollisuuden? Edessä mahdollinen paluu Ottawaan

© Kuva: Getty Images

Jason Spezzan viime vuodet ovat olleet vaikeita. NHL:n eliittiin kuuluneen hyökkääjän ura on ollut vapaassa pudotuksessa.

7,5 miljoonan dollarin hintalapulla Dallas Starsissa pelannut Spezza ei mahtunut aina edes kokoonpanoon. Hän viimeisteli runkosarjan 76 ottelussa tehot 8+19. Edelliskaudella tehoja tuli vieläkin vähemmän: 8+18=26.

Sopimus päättyi tähän kauteen, ja moni jo arveli Spezzan uran olevan paketissa. Nyt kiekkotoimittaja Elliotte Friedman on kuitenkin sanonut podcastissaan, että Ottawa Senators saattaisi olla kiinnostunut Spezzan palveluksista.

– Luulen, että on mahdollisuus, että hänestä tulee taas Senator ensi kaudella. He tutkiskelevat asiaa. Heillä on paljon nuoria pelaajia. Luulen, että Spezza haluaisi palata ja hänellä olisi paljon annettavaa. Kuten tiedämme, hän on yksi fiksuimmista lätkäjätkistä, Friedman sanoi.

Ottawa on Spezzalle tuttu paikka. Hän pelasi seurassa 11 kautta aiemmin urallaan ja parhaalla sesongillaan paukutti seuran paidassa 117 tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!