Tiedätkö mikä yhdistää Boston Bruinsin paidassa sensaatiomaista kevättä pelaavaa Tuukka Raskia, sekä Leijonien kulttipelaajaksi noussutta kapteeni Marko Anttilaa?

No ainakin se, että molemmat kuuluivat Ilveksen A-nuorten SM-kultaa 2005 voittaneen joukkueen kantaviin voimiin.

Asiaa muisteli kyseistä joukkuetta luotsannut pitkän linjan kiekkomies Juha Pajuoja Twitter-tilillään lauantaina Suomen MM-finaalipaikan ratkettua.

– Tunnustan. Kun v.2004 (vuosi oli oikeasti 2005) juhlimme A-nuorten kultaa, niin en ihan heti uskonut että siitä joukkueesta Marko Anttila voi huomenna juhlia maailmanmestarina kapuna ja samaan aikaan joukkueen mv (maalivahti) Tuukka Rask pelaa Stanley Cupista. Hienoja poikia, kaikin tavoin, Pajuoja toteaa julkaisussaan.

Leijonat kohtaavat sunnutaina kello 21.15 käynnistyvässä MM-loppuottelussa Kanadan. Boston Bruinsin ja Raskin Stanley Cup-metsästys alkaa puolestaan varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa.

Juha Pajuoja

@JuhaPajuoja
Tunnustan. Kun v. 2004 juhlimme A-nuorten kultaa, niin en ihan uskonut että siitä joukkueesta @Anttila12 voi huomenna juhlia maailmanmestarina kapuna ja samaan aikaan joukkueen mv @tuukkarask pelaa Stanley Cupista. Hienoja poikia, kaikin tavoin. #Leijonat #ilves #pojatkotiin