San Jose Sharksin päävalmentajalta karu paljastus Erik Karlssonista

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksiin täksi kaudeksi Ottawa Senatorsista kaupattu tähtipuolustaja Erik Karlsson kärsi koko kauden ajan pahoista loukkaantumisista.

Pudotuspeleissä mies ei ollut lähelläkään tasoaan aiheuttaen puolikuntoisena pelatessaan enemmänkin harmia omalle joukkueelleen. Sharksin kauden päättäneessä kuudennessä läntisen konferenssin loppuottelussa Karlssonia ei enää nähty lainkaan kokoonpanossa – päätös, joka olisi kuulunut tehdä jo paljon aikaisemmin.

Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer myönsi ottelusarjan jälkeen ruotsalaispuolustajan pelanneen terveenä käytännössä vain kuutisen viikkoa koko kaudesta.

– Tietysti se oli iso pettymys. Kyseessä on ehkä maailman paras puolustaja tai ainakin yksi heistä. Saimme nauttia terveestä Karlssonista noin kuusi viikkoa koko kaudesta, DeBoer paljasti Sportsnetille.

– Hän oli täydessä iskussa ensimmäistä kertaa tammi-helmikuun vaihteessa ja mielestäni olimme tuolloin liigan paras joukkue aina siihen saakka, kun hän loukkaantui uudestaan, DeBoer surkutteli tarkentamatta Karlssonin pudotuspelien loukkaantumisen syytä.

Karlsson pelasi lännen finaalisarjan neljännen ja viidennen ottelun pahasti vajaakuntoisena jättäen viidennen ottelun kesken vain kymmenen minuutin jälkeen. Kuudennessa ottelussa ruotsalaista ei enää nähty kaukalossa.

Ruotsalaistähden sopimus umpeutuu tähän kauteen. Pahasti puolikuntoisena pelannut Karlsson iski 19 pudotuspeliottelussa silti komeat tehot 2+14=16. Runkosarjassa mies nakutteli 53 peliin 45 (3+42) pistettä. Ei hassummin puolikuntoiselta puolustajalta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.