San Jose Sharksilla hirveitä loukkaantumishuolia – kokoonpanoon yllättäen lisää suomalaisväriä?

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin leiristä kuuluu suomalaisittain hyviä uutisia, mutta muuten joukkue on saanut surkeita tietoja sairastuvalta.

NHL-seuralla on tällä hetkellä paljon loukkaantumishuolia, sillä aamujäiltä puuttuivat muun muassa Joe PavelskiTomas Hertl sekä Erik Karlsson. Varmaa myöskin on, että Hertl ja Karlsson ovat sivussa seuraavasta St. Louis Blues -ottelusta. Pavelskin pelaaminen ratkeaa puolestaan vasta ennen ottelun alkua.

Samalla loukkaantumiset ovat avaamassa mahdollisesti näytönpaikan Antti Suomelalle, joka osallistui Sharksin harjoituksiin. Suomela on pelannut NHL:ssä viimeksi joulukuussa, eikä hänellä ole aikaisempaa pudotuspelikokemusta.

Blues johtaa pudotuspelisarjaa tällä hetkellä 3-2.