NHL:ssä viritellään megakauppoja? Nashville Predators ja Pittsburgh Penguins vaihtamassa supertähtiään

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä nähdään isoja siirtoliikkeitä kesän aikana. Vapailla markkinoilla on runsaasti huippupelaajia kuten Artemi Panarin ja Sergei Bobrovski. Lisäksi siirtohuhuissa on pyörinyt useamman supertähden nimi.

Viimeisimpänä HockeyBuzz on kertonut, että Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators saattavat pyöräyttää valtavan pelaajakaupan. Pittsburghiin matkaisi puolustaja PK Subban ja toiseen suuntaan hyökkääjä Phill Kessel.

31-vuotiaan Kesselin sopimusta on jäljellä vielä kolme kautta. Se oikeuttaa hänet 8 miljoonan dollarin palkkaan. Hän paukutti menneellä kaudella tehot 27+55=82.

30-vuotiaan Subbanin sopimusta on niin ikään jäljellä kolme kautta. Hänen vuosipalkkansa on 9 miljoonaa dollaria. Nashville-puolustaja pelasi repaleisen runkosarjan aikana 63 ottelua ja teki niissä tehot 9+22=31.

Lue myös: NHL-toimittaja listasi: tässä ovat kesän TOP 20 vapaat agentit!

Lue myös: Tähän hintaan Kasperi Kapanen yritetään ryöstää toisaalle kesällä? ”Toronton olisi pakko päästää hänet menemään”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!