Tulikuuma Kaapo Kakko se vain kyykyttää Jack Hughesia MM-kisoissa – liigajoukkueelta huima piikki New Jersey Devilsin suuntaan

© Kuva: Getty Images

Slovakiassa käytävät jääkiekon MM-kisat ovat olleet suomalaisittain komeaa marssia. Leijonat on voittanut alkusarjan neljästä matsistaan kolme, ja lisäksi pistepörssin kärkipäässä komeilee Kaapo Kakon nimi tehoilla 6+1=7. Osumilla irtoaa maalipörssissä ykkössija.

Kun toinen NHL:n ykkösvarauspaikasta kamppaileva lupaus, Jack Hughes on tehoitta, on puhe kaksikon ympärillä vain lisääntynyt kisojen aikaan. Asetelmat juhannuksen varaustilaisuuteen ovat kenties mutkistuneet.

Kakon edustama TPS antoi ykkösenä juhannuksena varaavan New Jersey Devilsin suuntaan lyhyen, mutta viiltävän ja jopa kiusallisen piikin Twitter-tilillään.

– Hei New Jersey Devils. Kuka on Jack Hughes?

Devils on draftissa ykkösenä varaava joukkue.

TPS:n tili on muutenkin täyttynyt Kakon hehkutuksesta – ja täysin syystä.

– Toukokuun (toistaiseksi) kauneimmat sekunnit ovat tässä, TPS twiittasi tekstin videoon, jossa Kakko pisti tanskalaiset maata kiertävälle radalle torstain matsin 1-1-maalillaan.

– Haittaako, jos itkemme onnesta?

Lisäksi TPS arvuutteli kysymyksessään, että minkälainen mahtaa olla turkulaislupauksen seuraava pömpeli.‌

Se selviää mahdollisesti jo perjantaina, kun Leijonat kohtaa Iso-Britannian. Suomi hakee sarjanousijasta historiallista voittoa. Sinivalkoiset eivät ole onnistuneet kaatamaan saarivaltion maata parissa MM-kohtaamisessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.