Supertähdet eivät olekaan avain voittoon? Neljää jäljellä olevaa NHL-joukkuetta yhdistää erikoinen asia

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

NHL:n pudotuspeleissä käydään konferenssifinaaleja. Jäljellä ovat enää Boston Bruins, San Jose Sharks, Carolina Hurricanes ja St. Louis Blues. Boston johtaa omaa ottelusarjaansa 3-0, kun taas San Jose johtaa omaansa 2-1.

Kaikkia jäljellä olevia joukkueita yhdistää yksi erikoinen asia: yhdelläkään joukkueella ei ole riveissään pelaajaa, joka ansaitsisi kaudesta yli 8 miljoonaa dollaria.

Tilastoerikoisuus on huomioitu myös NHL:ssä. Kiekkotoimittaja Pierre LeBrunin mukaan liigan johtohenkilöt ovat keskustelleet asiasta keskenään. Hän ei tiedä keskusteluiden tarkoituksesta tarkemmin, mutta puheenaiheena on, voiko kaksinumeroisilla (10 miljoonaa tai yli) pelaajapalkoilla voittaa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?