Supertähdet eivät olekaan avain voittoon? Neljää jäljellä olevaa NHL-joukkuetta yhdistää erikoinen asia

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

NHL:n pudotuspeleissä käydään konferenssifinaaleja. Jäljellä ovat enää Boston Bruins, San Jose Sharks, Carolina Hurricanes ja St. Louis Blues. Boston johtaa omaa ottelusarjaansa 3-0, kun taas San Jose johtaa omaansa 2-1.

Kaikkia jäljellä olevia joukkueita yhdistää yksi erikoinen asia: yhdelläkään joukkueella ei ole riveissään pelaajaa, joka ansaitsisi kaudesta yli 8 miljoonaa dollaria.

Tilastoerikoisuus on huomioitu myös NHL:ssä. Kiekkotoimittaja Pierre LeBrunin mukaan liigan johtohenkilöt ovat keskustelleet asiasta keskenään. Hän ei tiedä keskusteluiden tarkoituksesta tarkemmin, mutta puheenaiheena on, voiko kaksinumeroisilla (10 miljoonaa tai yli) pelaajapalkoilla voittaa.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!