Detroit Red Wingsin rämpiminen NHL:n kellarikerroksessa alkaa riittää uudeksi GM:ksi palkatulle seuralegenda Steve Yzermanille.

Miehen uskotaankin hakevan kesällä vahvistusta useammalle eri pelipaikalle. Varsinkin uskottavan huippupuolustajan kiinnittäminen lienee tärkeässä roolissa tulevan suven prioriteettilistalla.

Detroit Newsin toimittaja Ted Kulfan uskoo, ettei joukkueen tulevaisuuden lupauksista löydy riittävän laadukasta vaihtonappulaa kärkitason puolustajan naaraamiseksi, minkä seurauksena tämä uskoo joukkueen kärkihyökkääjistä ainakin Anthony Manthan ja Andreas Athanasioun olevan liipaisimella.

Dylan Larkin on seuran peruspilareita. Tyler Bertuzzilla taas on allaan 21-maalin kausi ja hän on joukkueen sydän ja sielu, josta ei kuitenkaan ole tarjolla vastinetta Manthan tai Athanasioun tapaan.

Kulfan muistuttaa myös, että sekä Mathasta että Athanasiousta on tulossa rajoitettuja vapaita agentteja tulevan kauden jälkeen.

24-vuotias järkälemäinen Mantha iski tällä kaudella 67 ottelussa tehot 25+23=48. Samanikäisen Athanasioun tehot 76 pelissä olivat puolestaan 30+24=54.