Ilmiömäistä pudotuspelikevättä pelaava Boston Bruins-maalivahti Tuukka Rask oli jälleen joukkueensa voiton takuumies sen kaataessa Carolina Hurricanesin varhain keskiviikkona Suomen aikaa 2-1 ja siirtyessä NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjassa jo 3-0 johtoon. (lue uutinen täältä)

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa koettiinkin hupaisia hetkiä, kun lavalla Raskin lisäksi ollut puolustaja Charlie McAvoy jäi täysin statistiksi toimittajien kysymysten sinkoillessa ainoastaan suomalaiselle.

Tilaisuuden päättyessä Rask pääsikin kuittaamaan.

– Mukavaa, että pääsit paikalle Chuck, veskari veisteli.

Bruinsin kenttäpelaajista suurimmat minuutit (reilut 24 minuuttia) kellottanut ja kelpo ottelun pelannut McAvoy oli tilanteessa myös komeasti valppaana:

– Mikrofonini toimii kyllä, 21-vuotias yhdysvaltalaispakki nauratti toimittajia.

Voit todistaa hauskan sanailun alla olevalta videolta tai täältä.