Dallas Stars tekemässä isoja peliliikkeitä kesällä? Suomalaislupauksesta vaihtonappula

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin kausi oli monelle positiivinen yllätys. Joukkue jäi yhden voiton päähän läntisen konferenssin finaaleista.

Ensi kausi on seuralle entistä valoisampi. Jason Spezzan 7,5 miljoonan dollarin sopimus loppuu, ja rahat vapautuvat parempaan käyttöön. Spezza ei mahtunut aina edes kokoonpanoon ja ähän teki 76 ottelussa tehot 8+19=27.

Dallasin katseet kääntyvät varmasti niin vapaille markkinoille kuin siirtomarkkinoillekin. Yksi joukkueen vaihtinappuloista on suomalaispuolustaja Julius Honka. Valmennuksella ei selvästi ole luottamusta 23-vuotiaaseen puolustajaan, sillä hän esiintyi vain 29 ottelussa.

Honkaa ei voitu kuitenkaan heittää AHL:ään, sillä mikä tahansa seura olisi voinut poimia hänet siirtolistalta. Dallas tekee varmasti kaikkensa kaupatakseen Hongan pois, jotta ei joudu antamaan puolustajaa ilmaiseksi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!