NHL-sisäpiiritoimittaja: Joonas Korpisalo kaupataan toiseen NHL-seuraan!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

The Athletic -lehden Columbus Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Porzlinen mukaan Joonas Korpisalo on joutumassa vaihtokaupan kohteeksi.

Blue Jacketsin maalivahtitilanne on tällä hetkellä hyvin auki, sillä tähtivahdin Sergei Bobrovskin sopimus päättyy heinäkuun 1. päivä, eikä venäläinen näytä jatkavan joukkueessa ensi kaudella.

Blue Jacketsilla on sopimus ensi kaudesta vain Korpisalon sekä latvialaisen Elvis Merzlikinsin kanssa.

The Athletic -lehden sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline uskoo, että Blue Jackets ei aio lähteä kauteen nuorella Korpisalo-Merzlikinsin -tandemilla, joten joukkueen täytyy vahvistaa rivejään kokeneella maalivahdilla.

Uuden maalivahdin tuominen joukkueeseen tietäisi suurella varmuudella Korpisalon jäämistä kolmosvahdiksi.

– Blue Jackets saattaa hankkia kesällä kokeneen maalivahdin, joka voisi jakaa yhden tai kahden kauden ajan peliajan Merzlikinsin tai Korpisalon kanssa. Jos seura päätyy tähän ratkaisuun, niin olen varma, että he kauppaavat Korpisalon pois, sillä he ovat sitoutuneita Merzlikinsiin, Portzline kertoo.

– Näen Blue Jacketsin kauppaavan Korpisalon varausvuoroon. Uskon, että he yrittävät myös saada varausvuoron takaisin sopimuksensa päättävistä Bobrovskista ja Artemi Panarinista, sisäpiiritoimittaja jatkoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?