NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella St.Louis Bluesille pudonneen Dallas Starsin yksi kesän merkittävimpiä ratkaisuja on päätös helmikuun siirtorajalla New York Rangersista hankitun hyökkääjä Mats Zuccarellon tulevaisuudesta.

31-vuotiaan norjalaisen sopimus päättyy kesällä ja pudotuspeleissä erinomaisia otteita esittäneen hyökkääjän uskotaan hakevan korotusta nykyiseen, 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaansa.

Stars-GM Jim Nill kertookin joukkueen nettisivulla aikovansa istua alas 13 playoff-ottelussa mainiot 11 (4+7) tehopistettä iskeneen taiturin kanssa.

– Istun Matsin kanssa alas ja katson missä menemme. Mielestäni hän sopii meille kuin hansikas. Hän oli iso osa menestystämme ja toivomme voivamme pitää hänet täällä, Nill toteaa.

Norjalainen mursi kätensä heti ensimmäisessä ottelussaan teksasilaisjoukkueen paidassa, eikä vamma parantunut täysin missään vaiheessa kevättä. Nill ihasteleekin tämän asennetta.

– Tuollaiset loukkaantumiset vaativat yleensä pari kuukautta parantuakseen kunnolla, mutta hän pyrki nopeuttamaan paluuta ja pelasi jokaisen kevään ottelunsa puudutettuna. Missään vaiheessa hän ei ollut sataprosenttisessa kunnossa, mutta teki silti mainiota tulosta, Nill hehkuttaa.