Dallas Starsin päävalmentaja myönsi St. Louisin paremmuuden – ”Roikuttiin vain mukana”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin kausi päättyi Suomen aikaa varhain keskiviikkoaamuna läntisen konferenssin toisella pudotuspelikierroksella seiskapelissä kärsittyyn 2-1-jatkoaikatappioon St. Louis Bluesia vastaan.

Päävalemntaja Jim Montgomery myönsikin pelin tauottua oikean joukkueen menneen jatkoon, ja että vain maalivahti Ben Bishopin 52 torjuntaa pitivät joukkueen mukana voittotaistelussa toiseen jatkoerään saakka.

– Blues pelasi paremmin ja ansaitsi jatkopaikkansa. Roikuttiin vain mukana maalivahtimme ansiosta. Arvostan sitä suoritusta ja uhrautumista, jonka joukkue antoi jatkopaikan eteen. Joukkueemme kasvoi ja selvitti useita vastoinkäymisiä, päävalmentaja jakoi kiitosta pahimman pettymyksen keskellä.

Suomalaispelureista Starsin putoaminen tiesi NHL-kauden päättymistä Miro Heiskaselle, Esa Lindellille, Julius Hongalle sekä Roope Hintzille. Nelikon mahdollinen MM-kisamatka on luonnollisesti vielä auki.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?