Kovin odotuksin NHL-kauteen lähtenyt Nashville Predators vahvistui vielä siirtotakarajalla useilla kovilla ja kokeneilla nimimiehillä.

Kausi ei tuosta huolimatta tuonut taaskaan kaivattua tulosta, vaan joukkueen matka katkesi jo pudotuspelien avauskierroksella Dallas Starsia vastaan. Tuosta huolimatta ainakin osasta siirtotakarajan hankinnoista saattaa olla seuralle hyötyä tulevaisuudessa.

Predatorsin suomalaismaalivahti Pekka Rinne kommentoi hankintoja NHL Without a Map -sarjan tuoreessa jaksossa.

– Henkilökohtaisesti olin tosi hyvilläni treideistä. Saatiin hyviä pelaajia ja kokeneita jätkiä. GM:ltä se oli samalla osoitus siitä, että kannun saamiseksi Nashvilleen ollaan valmiita tekemään kaikki tarvittava. Kaikki treidit oli mun mielestä tosi fiksuja. Ei menetetty hirveästi varausvuoroja, vaan treidit oli aikalailla suoraan toisiin pelaajiin. Kova äijä se (David) Poille on kun pystyy tuollaisia treidejä tekemään, Rinne kiitteli seuran pitkäaikaista GM:ää.

– Totta kai ehdit kiintyä pelaajiin ja siirrot on sinällään aina kaksiteräinen miekka. Toisaalta oon tosi innoissani niistä jätkistä jotka tuli tilalle. Menetettiin hyviä äijiä mutta itse näen, että joukkueena mentiin taas askeleen verran eteenpäin, Rinne kommentoi mm. Mikael Granlundin tuloa seuraan.

– Välillä tuntuu, että tuossa pelataan jotain live-fantasiapeliä, Rinne naureskeli muistuttaen NHL:n raadollisuudesta ja siitä, että mm. Granlundin kohdalla miehen puoliso synnytti siirron aikaan perheeseen esikoislapsen.

Voit katsoa tuoreimman NHL Without a Map -jakson kokonaisuudessaan täältä.