San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin ottelusarjan seiskapelin ratkaisuhetkien tapahtuma puhuttaa edelleen rapakon takana.

Golden Knightsin Cody Eakinille tuomittiin suihkukomennus Sharks-kapteeni Joe Pavelskin telomisesta kolmannessa erässä joukkueen johtaessa ottelua jo 3-0 ja haipaidat iskivät viiden minuutin ylivoimansa aikana peräti neljä maalia voittaen kamppailun lopulta jatkoerässä 5-4.

Golden Knightsin omistaja Bill Foley on Yardbarker.com-sivuston mukaan aloittanut lobbaamisen sen puolesta, että isot rangaistukset olisi jatkossa mahdollista maalitilanteiden tapaan haastaa.

Foley on sivuston mukaan jo keskustellut asiasta muiden joukkueiden omistajien ja liigan päättäjien kanssa ja asia noussee esille myös seuraomistajien tulevassa kokouksessa kesällä.